ATEC Technologies na PHP meetup-u u Nišu

ATEC Technologies na PHP meetup-u u Nišu

Datum objave:18. februara 2019.
Autor:Dejan Krstić

U okviru udruženja “PHP Srbija” (www.phpsrbija.rs), 16. februara 2019. održan je PHP meetup u zgradi “Think Innovative” u Nišu.
“ATEC Technologies” je učestvovao na ovom značajnom događaju, na kojem se mogao sresti veliki broj pojedinaca i kompanija značajnih za IT sektor u Srbiji. Takođe, meetup je u potpunosti ostvario svoj cilj – stvaranje novih kontakata, razmenu iskustava, uspostavljanje saradnje i diskusije o aktuelnim temama među učesnicima.

 

PHP Srbija meetup Niš

 

U toku meetup-a održana su dva predavanja. Na prvom je govorio Aco Gagić, predsednik udruženja “PHP Srbija” koji je tom prilikom predstavio rad udruženja, kratak istorijat prethodnih meetup-ova, ostvarena dostignuća, kao i nove planove i buduće aktivnosti udruženja. Drugo održano predavanje koje je održao Peđa Jevtić odnosilo se na razvoj efikasnih API servisa (Laravel i GraphQL).

 

API servisi Laravel GraphQL

 

Na kraju predavanja, svi prisutni bili su u mogućnosti da obiđu i da detaljno razgledaju “Think Innovative” (www.thinkinnovative.rs) co-working space i poslovni prostor koji se prostire na preko 3.700 m2, kao i da se upoznaju sa savremenim radnim okruženjem koje “Think Innovative” nudi svojim članovima.



Scroll