WordPress web sajt – napredni paket

WordPress web sajt – napredni paket

U slučaju kada želite da obezbedite Vaše prisustvo na Internetu sa potrebom da imate web sajt koji će imati neke od naprednih mogućnosti, Atec Technologies Vam može ponuditi izradu dinamičkog CMS WordPress web sajta po ceni počev već od 30.000 dinara.

U ovom paketu spada izrada kompletnog web sajta do 20 stranica (broj stranica zavisi od kompleksnosti sadržaja i elemenata na stranici) sa dizajnom na osnovu Vaših želja i potreba i sa osnovnom SEO optimizacijom. Uz ovaj paket dobijate i dodatne elemente na web sajtu kao što su: galerija fotografija, slideshow, carousel, kontakt forma uz kreiranje potrebnih novih kategorija i polja. Na ovaj način u potpunosti vršimo prilagođavanje web sajta (administracija i frontend) Vašim potrebama. Ovakav tip web sajta Vam omogućuje da samostalno vršite izmenu ili dodavanje sadržaja (tekst i slike) u osnovnom i naprednom editoru (Visual Page Builder) bez ikakvog poznavanja programiranja i naprednih Web tehnika.

Za izradu web sajtova u ovom paketu koristimo namenski (custom) pravljenje WP teme zasnovane na Unyson i Redux framework-u i u skladu sa namenom web sajta, a što je veoma bitan faktor jer na taj način mi web sajt prilagođavamo Vama i Vašim posetiocima, a ne da se Vi i Vaši posetioci prilagođavaju web sajtu. Prednost izrade namenskih WordPress tema, u odnosu na korišćenje gotovih tema, znači da uvek možemo da izvršimo eventualnu doradu, izmenu ili da proširimo mogućnosti web sajta u skladu sa zahtevima i željama korisnika.

Dodatne opcije:
• Napredna SEO optimizacija – od 100 Eura.
• Dodatna zaštita web sajta – 50 Eura.
• Kreiranje novih kategorija (Vesti, Akcije, Proizvodi…) u administrativnom panelu (backend) i njihovo prikazivanje na web sajtu (frontend) – 30 Eura.
• Kreiranje namenskih administratorskih stranica i polja za brži i olakšani unos sadržaja – od 20 Eura.
• Dodatni jezik (uz korišćenje komercijalnog WPML plugin-a) – 50% od vrednosti web sajta.
• Izrada grafičkog rešenja (izgleda) na osnovu zahteva korisnika – od 50 Eura.
• Izrada HTML/CSS/JS web sajta na osnovu postojećeg grafičkog rešenja (.psd fajl) – od 100 Eura.
• Registracija Internet domena (.com, .net, .rs, .co.rs …).

Napomena:
Cene za dodatne opcije su navedene okvirno i mogu varirati u zavisnosti od zahteva korisnika, kompleksnosti web sajta, kao i vremena potrebnog za izradu. Konačnu cenu Vam možemo dati nakon razgovora sa Vama i nakon detaljnijeg sagledavanja svih opcija koje Vi kao korisnik želite da imate na web sajtu.

U slučaju da imate potrebu za našim dodatnim angažovanjem, molimo Vas da pogledate cenovnik naših usluga.

Scroll