Internet prodavnica

Internet prodavnica

Naša web rešenja za prodaju putem Interneta su po funkcionalnosti maksimalno prilagođena, kako kupcima, tako i prodavcima. Administracija web sajta, kao i unos artikala je veoma pojednostavljen i brz, nema nepotrebnih koraka. Učitavanje i prikaz web sajta je drastično brže od skoro svih gotovih e-komerc rešenja (PrestaShop, Magento, OSCommerce i sl.).  Možemo se pohvaliti time da je ova Internet prodavnica u potpunosti delo domaćih programera, tj naše agencije, tako da je moguća svaka izmena i prilagođavanje Vašim potrebama i zahtevima.

U okviru ovog paketa dobijate potpuno funkcionalan web sajt za prodaju preko Interneta na osnovu standardnog i predloženog dizajna od strane Atec Technologies i sa osnovnom SEO optimizacijom. Mi ćemo za Vas izvršiti inicijalno kreiranje kategorija i dodavanje do 20 proizvoda.
Ovakav tip web sajta Vam omogućuje da samostalno vršite izmenu ili dodavanje sadržaja (proizvodi, kategorije, vesti…) u administrativnom delu, a koji je maksimalno prilagođen (lakoća u radu, brzina unosa…) korisniku koji nema ikakvu potrebu za poznavanjem programiranja i naprednih Web tehnika. Svi naši klijenti su već na prvom prikazivanju načina rada u administratorskom delu odmah bili u mogućnosti da samostalno ažuriraju svoj web sajt. Većini od njih nismo imali potrebu za bilo kakvim objašnjenjem jer su se na prvi pogled samostalno snašli u radu sa administratorskim delom koji je veoma jednostavan i funkcionalan.

Na linkovima ispod možete da vidite kako izgleda demo verzija korisničkog i administratorskog dela naše Internet prodavnice.

Demo verzija Internet prodavnice – korisnički deo
Demo verzija Internet prodavnice – administratorski deo

Dodatne opcije:
• Galerija fotografija- od 20 Eura.
• Napredna SEO optimizacija – od 100 Eura.
• Dodatna zaštita web sajta – 50 Eura.
• Izrada grafičkog rešenja (izgleda) na osnovu zahteva korisnika – od 50 Eura.
• Izrada HTML/CSS/JS web sajta na osnovu postojećeg grafičkog rešenja (.psd fajl) – od 100 Eura.
• Registracija Internet domena (.com, .net, .rs, .co.rs …) Detaljnije informacije o ceni Internet domena možete pogledati na našem web sajtu.

Napomena:
Cene za dodatne opcije su navedene okvirno i mogu varirati u zavisnosti od zahteva korisnika, kompleksnosti web sajta, kao i vremena potrebnog za izradu. Konačnu cenu Vam možemo dati nakon razgovora sa Vama i nakon detaljnijeg sagledavanja svih opcija koje Vi kao korisnik želite da imate na web sajtu.

U slučaju da imate potrebu za našim dodatnim angažovanjem, molimo Vas da pogledate cenovnik naših usluga.

Scroll