Web sajt monitoring

Web sajt monitoring

Datum objave:12. April 2019.
Autor:Dejan Krstić

Nakon višemesečnog projektovanja, izrade i testiranja uveli smo novu vrstu usluga za svoje klijente. Web sajt monitoring, kao jedinstvena usluga na ovim prostorima, služi za kontrolu i praćenje rada web sajtova. Pored provere funkcionalnosti web sajta, naš monitoring sistem vrši kontrolu i od takozvanih “Hakerskih” napada, kada potencijalni napadači obore određeni web sajt, a umesto postojećeg sadržaja postave njihove poruke i sl.

Šta je ATEC web sajt monitoring?

ATEC monitoring sistem je skup hardvera i sofvera koji su jednim delom instalirani na udaljenom web serveru, a dok se drugi deo sistema nalazi u našim prostorijama. Monitoring sistem u određenom vremenskom intervalu (svakih 15 minuta) vrši proveru web sajtova koji se preko sistema na taj način konstantno prate 24/7.

Za sve svoje klijente kojima pružamo usluge mesečnog održavanja web sajta, cena web sajt monitoring-a ulazi u cenu mesečnog održavanja koju su i do sada plaćali. Korisnici koji žele da nezavisno postave svoj web sajt na ATEC monitoring sistem, a ne spadaju u kategoriju korisnika koji koriste našu uslugu mesečnog održavanja, cenu ove usluge mogu pročitati na stranici cenovnik usluga.

 


Infrastruktura ATEC monitoring sistema u prostorijama ATEC Technologies

 


Interface ATEC monitoring sistema

web sajt monitoringScroll