Testiranje Smart Parking Sistema

Testiranje Smart Parking Sistema

Datum objave:10. August 2020.
Autor:Dejan Krstić

Nakon više meseci rada na razvoju smart parking sistema i kao rezultat uspešne saradnje sa još dve naše domaće kompanije, test verzija uređaja i softvera namenjena LIDL supermarketima je uspešno postavljena i testirana od strane LIDL-ovih predstavnika.

Softverski deo je urađen po zahtevima LIDL-a i kao takav je u potpunosti kompatibilan sa njihovim računarskim sistemom i softverom u maloprodajnim objektima. Pored klasičnog štampanja i skeniranja izdatih tiketa prilikom ulaska i izlaska, sistem poseduje i mogućnost ulaza i izlaza očitavanjem RFID kartica. U narednom periodu očekujemo završetak i testiranje sistema sa automatskim očitavanjem registarskih tablica.

Pored razvoja softverskog dela, paralelno smo radili i na izradi ulazno/izlaznih stanica (Gate-ova) u kojima je integrisan sav hardver potreban za rad parking sistema. Zbog rada na otvorenom prostoru i usled svih vremenskih prilika (sunce, kiša, sneg, vetar), ulazno/izlazne stanice su zaštićenje duplom plastifikacijom i po trenutno aktuelnim i važećim EU standardima.

 

 

Smart parking sistem

 

Naplata parkinga

 

Sistem za naplatu parkiranja



Scroll